testimonial

TESTIMONIALS….

 

Rob is een therapeut met kilometers, is ervaren en heeft ervaren.
Hij luistert goed en vooral tussen de regels door.

Hij stelt je op je gemak, het voelt vertrouwd en veilig.
Rob neemt je mee in de zoektocht naar je gevoel, naar plekken waar je niet durfde te gaan, waar je leeft in plaats van overleeft.
Hij is er voor je als gids, als vriend, als steun en als begeleider.

Met hem bewandel je de paden die je kwijt was, ontdekkend en confronterend soms, maar nooit alleen.
Zijn empathie, warmte en enthousiasme leiden mij weer naar de kant van mezelf die ik kwijt was.

Nils

 

Hallo beste Rob,

Ik was mijn kracht kwijt en liet me erg leiden door het ritme van het gezin. Vooral door mijn dochter. De pijn en het verdriet had me erg in zijn greep en ik kon niet meer met mededogen naar haar kijken.
Het voelt verschrikkelijk wat mij overkomt in mijn leven met die spierziekte in mijn gezin.
Tijdens mijn sessie bracht jij me bij mijn boosheid en kon ik deze in een veilige omgeving ongelimiteerd uiten.
Dat was heerlijk om te doen, het gaf ruimte en ook erg veel plezier. Ik voelde mijn innerlijke kind een plezier hebben en kon haar omarmen.
Ik ben belangrijk, ik moet het met mezelf doen in dit leven.
Dit spoor was ik helemaal kwijt en door jouw begeleiding kon ik er weer bijkomen.
Dat was mijzelf niet gelukt en wat ik verrukkelijk vond was dat boosheid uiten zoveel plezier kan brengen.
Dank, dank Rob voor je aandacht en steun.
Ik zou zeker de volgende keer graag bij je terug komen.

Liefs Anna

 

Ik heb Rob leren kennen bij een intervisie groep en ontdekte door hem dat je, door je eigen schaduw te erkennen, jezelf in het licht kan zetten. Zijn ondersteuning tijdens de persoonlijke sessies was krachtig en liefdevol. Volkomen veilig om mijn schaduw stukken zelf te durven aanschouwen en Rob nodigde me uit mijn gevoelens te verwoorden en te uiten. Zonder oordeel werd alles in het licht gezet: het mocht er helemaal zijn. Door zijn onvoorwaardelijke steun,  begeleiding en aanwezig zijn heb ik in leren zien dat ik goed ben zoals ik ben: licht én schaduw in mij verbonden. Wat een groeikracht.
Dank je wel Rob, voor wie je bent.
 
maaike

 

Eindelijk een therapeut die niet met de klok werkt, maar met de menselijke maat.

Ruim een jaar geleden belandde ik in een behoorlijke crisis en ben hiervoor door verwezen naar de GGZ.
Hoewel ik nooit met dit soort instanties te maken heb gehad, begreep ik al snel dat ik in een pillen draaiende fabriek terecht was gekomen.
In welke gemoedstoestand je je ook bevond, na 45 min ( €120,-) werd je er gewoon uitgezet, tijd is geld.
Ik voelde me niet gehoord noch geholpen, ongeacht of de psychiater nu wel of geen drs. voor zijn naam had staan, de mens aan de andere kant van de tafel was onbereikbaar.
Toen ik bij Rob terecht kwam ging er andere wereld open. Hij is iemand die geleden heeft, lijden begrijpt en hierdoor empathie heeft gekregen voor zijn medemens.
Een therapeut met invoelingsvermogen die je situatie begrijpt en voor je gaat. Keep up the good work Rob …

willem

Ik ben eenmaal bij jou geweest. Die sessie heb ik als helend ervaren. Jij brengt door jou manier van, bij mij te zijn, mij in contact met datgene waar ik voor wegloop. En dat is ook juist datgene wat mijn leven blokkeert, om te laten stromen. Maar ook stimuleer jij mij, omdat wat ik moeilijk vind aan te gaan en het juist in het licht te zetten. Ik ervaar na de sessie meer ruimte in mijzelf, en ben dan dankbaar dat ik de hulp zo kan waarderen, als geen ander.

broos

Mijn sessie bij Rob was erg verhelderend. Ik heb de hele sessie lang het gevoel gehad dat er met zorg en aandacht met me meegekeken werd. Gelijkwaardig en niet belerend. Een meester in het vak. Een mooie combinatie van kennis, ervaring en volgen van de client. Ik voelde me gehoord, gezien en begrepen. Rob was me telkens een stapje voor, waardoor ik me echt kon overgeven als client. Dit was voor mij van groot belang, zodat ik niet op de stoel van collega kon gaan zitten. Ik heb een groot respect voor het feit dat hij dit doorzag! Dank Rob!
Lieve groet,femke

 

Hey Rob,
Na een paar pittige jaren, raakte mijn rugzak behoorlijk vol, heel onverwachts werd het wegstoppen en doorslikken te veel, en dan stort alles in, wat moet ik nu, en dan de keus maken om hulp te zoeken .
Via een goeie vriendin van mij kwam ik in kontakt met Rob, ik was er wel sceptish over, hoe kan zo imand mij helpen .
Nou, ik moet nu toegeven dat deze man heeft mij behoorlijk geholpen, het kijken in de spiegel en naar de bron van al de problemen.
Een man met een eeuwen geduld, begrip en geen oordeel klaar.
Ik kreeg de juiste steun en het voelde goed en met vertrouwend gevoel.
Een man met een bijzonder gave en ik ben jou ontzettend dankbaar.donna